segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Dia de la Sòcia Funde 2018
El divendres, 13 d’abril de 2018, Funde va celebrar el Dia de la Sòcia en el que s’hi encabiren diferents accions. Donant especial rellevància a una d’elles, la presentació de la que serà a partir d’ara la nova marca (nom i imatge) de l’Associació. 

Funde es renova, dóna un pas endavant i presenta nova marca: Ap! Lleida, Associació Professional d’Empresàries.
Amb aquesta nova marca iniciem una nova etapa en la que valors com la fortalesa, la resiliencia, la motivació, l’emprenedoria, la gestió d’equips, la transparència, l’honestedat i sobretot, la passió, ens identifica.
Un nou lema ens acompanya: Sigues Ap! Lleida, sigues Apassionada! Ets la força d’un somni. 

L’acte va donar inici amb la benvinguda i presentació dels valors de la nova imatge, per part de la presidenta, Laura Sánchez.
Donant pas a una entrevista distesa i plena d’emocions, amb la doctora Candela Calle, directora gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS) i directora general de l’Institut Català d’Oncologia (ICO). Durant la qual es va parlar sobre lideratge femení, gestió i motivació d’equips, així com els valors de la dona en càrrecs de responsabilitat, tot des de la vessant professional i personal de la Dra. Calle, qui va saber captivar i emocionar al públic.
Acte seguit, en l’espai Ap! Training, van tenir lloc tres micro-tallers impartits per sòcies:
“Les empresàries som autònomes. Cotització i cobertures.” A càrrec de Montse Cerqueda. Directora de Cerqueda Gestió, S.L.
“Comunicació empresarial eficaç.” a càrrec de Núria Serrate. Directora de l’Escola d’Escriptura a Lleida
“Tu no aconsegueixes el què vols, sinó el que pots des de la teva visió de la realitat.” A càrrec d’Àfrica Martín. Directora d’AM Coaching Neuroestratégico.
Amb l’objectiu de donar visibilitat a la sòcia, es va crear l’espai Ap! Showroom i Ap! Wellness. Un espai d’exposició, demostració, tast i venda de productes. Stands d’Aromes de Can Rosselló, Naturhouse, Silvia Baches i Zuleika Rodríguez varen formar la zona dedicada al benestar, la salut i la bellesa.
Stands d’AM coaching neuroestratégico, El teu espai, Entre3Interiorisme, Escaire i Cartabó, Escola d’Escriptura Lleida, Espai Parquet, Eternum Events, Flors Deli, Jacqueline Sánchez, i Rubió de Sols.
Katia Medeles, emotional trainer, fou l’encarregada de dur a terme un seguit de dinàmiques de grup, a porta tancada, on es treballaren diferents aspectes emocionals. 

Un acte ple d’activitats de netwoorking i experiències, obert a tothomt i de la que es va fer palesa el dinamisme i implicació social de les persones que formen l’entitat, que amb aire renovat afronten amb nous reptes la nova linia d’Ap! Lleida, on la col.laboracio és el pilar que fa d’Ap! Lleida una gran associació, que es modernitza.

<
FES-TE SÒCIA!
Directori

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)