síguenos:
Desplazar para descubrir
back to top

Ap! Lleida

  /  ApNews   /  Ap! Lleida, un projecte, una realitat amb ànima de dona – Paco Cerdà
Article Paco Cerdà

El nostre més sincer agraïment al Sr. Paco Cerdà, per dedicar tot un article de premsa als premis i la tasca sense ànim de lucre que desenvolupem des d’Ap! Lleida. Ens omple d’orgull i ens engresca a seguir lluitant i treballant.

 

Ap! Lleida, un projecte, una realitat amb ànima de dona

 

Els premis Ap! Lleida, abans Funde, marquen cada any un dia molt important al calendari de la nostra ciutat. Són uns premis amb accent femení atorgats per l’associació de dones emprenedores de referència a Lleida. Ja són dotze edicions de premis que fan un reconeixement a la vàlua, professionalitat i compromís d’entitats, empreses o empresàries que per la seva trajectòria són dignes de rebre aquest important guardó i reconeixement. Amb un equip de treball potent i efectiu, la seva presidenta, Laura Sánchez, fa una feina ingent de formació, de projectes solidaris i d’activitats diverses que durant tot el curs fan que l’associació sigui un referent d’una gran utilitat per a les seves membres i per al conjunt de la ciutat.

El curs culmina amb l’entrega dels premis dels que parlem aquí. La referència a la Laura és obligada per molts motius. Si hi ha una persona a qui es pot atribuir l’excel·lència per la seva tasca, aquesta és ella. Preparació, professionalitat, cor, intuïció, treball i dedicació són característiques inqüestionables de la seva gestió. Però, segurament, el més important és la fusió que ha aconseguit amb el seu equip, la capacitat de treballar amb la seva junta i la motivació conjunta d’un grup de dones amb ànima i amb estima pel projecte. Són un equip d’amigues que van a una i amb un projecte en comú. Això és, sens dubte, garantia d’èxit. Cal conèixer la feina que fan i com la fan per admirar-les i per valorar com cal la seva fantàstica feina.

Els premiats d’enguany són Montse Monjo, directora gerent de Nexus, una empresa lleidatana puntera amb una gran presència al nostre territori. Gemma Sorigué, co-fundadora de Deliberry, una companyia innovadora que aposta clarament pel futur, per l’estratègia i la innovació. Roser Daniel,  un exemple clar d’èxit empresarial i professional en una empresa familiar referent al món de la restauració, amb els restaurants Resquitx i la Boscana. Candela Calle, premiada per tota una trajectòria vital que culmina amb la seva actual responsabilitat com a directora general del Institut Català d’Oncologia. Marimar Laveda, una lleidatana amb qui vaig tenir l’oportunitat de compartir infantesa i joventut, que em fa i ens fa sentir orgullosos de tenir-la com a directora general de Qatar Airways per a Espanya i Portugal, tot un exemple d’èxit professional. El Grup Segre també va ser guardonat com a mitjà de comunicació de referència obligada, destacant el programa Veu de Dona i les diferents seccions en femení del Cafeïna de Lleida TV, a part de la constant promoció de la dona a través dels seus diferents canals de difusió. Ares Lahoz, una esportista que destaca en una disciplina considerada majoritàriament d’homes com és l’autocròs, i on és l’única dona que participa al campionat de Espanya i d’Europa, sent una autèntica promesa que, per la seva joventut, segur que no pararà de donar-nos alegries. Lourdes Riera, una artista ceramista amb ànima, com es demostra únicament escoltar-la explicar el seu treball i l’elaboració de les seves peces. Isaura Romà representa l’empenta, la passió i l’apoderament d’una emprenedora molt jove que, des de la direcció de Dauliba, constitueix un exemple del que ha de ser aquesta porta oberta a l’èxit dels i les joves que opten per l’empreneduria com opció de vida professional. Ap! Lleida també ha volgut premiar a l’estudiant mes brillant de la UdL. Enguany ha estat Florina Alice. Betariz Mothe, per la seva banda, és un dels més evidents exemples d’excel·lència professional en la investigació, amb una trajectòria impressionant que esdevé un exemple clar d’èxit en un món, el de la salut, on els resultats serveixen per salvar vides. També es del tot merescut el reconeixent a la Jos Farreny, presidenta de Dona Balàfia, i exemple per a tots en la lluita i la reivindicació de les dones, amb múltiples accions –des d’artístiques a esportives- que la converteixen en un autèntic puntal a la nostra ciutat i que ens estiren a participar en tot el que promou.

Amb la Mònica Rosselló no puc ser objectiu. Ella i la seva família han posat els cinc sentits en una empresa amb un objectiu preciós, amb la lavanda com a eix del la seva feina. Amb ànima, imaginació i treball està tirant endavant una empresa que ens obre una porta a alternatives empresarials a la nostra Horta de Lleida. La seva activitat i la fusió de l’empresa amb la ciutat i la gent, ens dona una visió empresarial de futur que de ben segur serà exemple per els nous emprenedors.

El meu article no es pot acabar sense fer un reconeixement sentit i merescut i una petició a la Laura, que diu que vol deixar la presidència, i a la seva junta, que també vol deixar-ho al 2019. Heu fet una feina magnífica. La ciutat us ha d’estar molt agraïda per una feina reivindicativa, d’excel·lència, de progrés i de creixement personal dels seus membres. Us necessitem. Et necessitem, Laura, i estic convençut que el teu talent continuarà al servei de la nostra ciutat per poder continuar gaudint de les vostres iniciatives. Moltes gràcies. Son una baula molt important i no ho deixareu de ser. Aquesta bona tasca ja va merèixer la medalla de la ciutat, però del que més orgullosa has d’estar, tu i la teva junta, és pel bé que heu fet als lleidatans i, sobretot, a les lleidatanes.

 

Paco Cerdà Esteve, portaveu del grup municipal del PDeCAT i Unió a la Paeria

<
¡HAZTE SOCIA!
Directorio

  ¿Quieres concertar un Ap!meeting con alguna de nuestras socias, pero no sabes con quien?

  Envíanos un formulario, dinos que sector te interesa, y desde Ap!Lleida nos pondremos en contacto contigo.

  * Campos obligatorios

   Sócia que recomienda:

   Correu electrónico:

   Título para la recomendación:

   Categoría:

   Descripción recomendación

   Enlace "Más información" (opcional)

   Imagen (opcional)

    Nombre de la persona que ofrece la ventaja:

    Correo electrónico:

    Título per la ventaja:

    Nombre de la empresa:

    Descripción de la ventaja:

    Enlace "Más información" (opcional)

    Imagen (opcional)