segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

A Cop de Click! Digitalitza’t

  /  A Cop de Click! Digitalitza’t

“L’únic que permaneix és el canvi” ens deia Heràclito de Éfeso al 544 a.C.

Sabent que l’únic que permaneix és el canvi, agafa’t i gaudeix del viatge!

Per acceptar i abraçar el canvi, hem de tenir una actitud vital determinada: la d’acceptar el no confort. Estar en zona de confort és quelcom que no ens podem permetre en un entorn canviant i d’innovació accelerada.

La globalització, internet, les xarxes socials, els mercats cada cop més especialitzats, uns clients que esperen que les marques els hi siguin fidels i una demanda canviant, fan que la transformació digital no sigui una opció sino una obligació.

A Cop de Click un projecte d'Ap! Lleida per ajudar a la digitalització de les empreses del territori. Vols saber com?

 

Mitjançant una consultoria digital creada per un equip de dones professionals de diferents àmbits del món digital, amb una sòlida experiència que t’acompanyarà en el procés. La mecànica és senzilla: qualsevol persona que tingui dubtes sobre com aplicar la digitalització al seu negoci o projecte, estigui passant un moment difícil o simplement vol validar els seus plans i accions de futur, ha d'enviar un mail a ap@aplleida.com per a tenir la informació necessària, i així poder analitzar millor el cas.

En la sessió de consultoria, dins de la Mobile Week Lleida (5,6 i 7 de maig de 2022) analitzarem fins a tres projectes i proposarem accions digitals. També es deixarà un torn obert de preguntes dels assistents a les consultores.

L'activitat es realitzarà el dia 5 de maig, de 16:30 h fins a 18:30 h, en la Sala d'Actes d'Edifici 23A del Parc Científic Agroalimentari de Lleida.

 

Ap! Lleida és l’associació sense ànim de lucre que representa el teixit empresarial en femení de les terres de Lleida i, vetlla per la visibilitat a la vàlua de la dona en diferents àmbits.

Integra a més de 140 empresàries, directives, professionals i autònomes de Lleida i Pirineus.

Ap! Lleida ofereix informació i formació d’interès per créixer com a professional i persona.

Es funda l’any 2005 amb l’objectiu de ser un punt de trobada entre empresàries, directives, professionals i emprenedores, per posar en comú inquietuds i sinergies. La sòcia pot trobar en Ap!Lleida una comunitat on fer networking i augmentar la seva xarxa de contactes, clients i clientes, partners i empreses col·laboradores.

 

Continuem doncs amb la segona edició d'un projecte d’assessorament inèdit a Lleida per tal que la transformació digital sigui un viatge apassionant.

Qui t’acompanyarà?
Raquel Sarradell

Raquel Sarradell

Head of Ecommerce & Marketing

La Raquel Sarradell Laguna és una professional de la comunicació amb més de 10 anys d’experiència en el sector, experta en Ecommerce i Màrqueting Digital a nivell internacional, havent dut a terme projectes en els mercats europeu, britànic, americà i asiàtic.

Graduada en Publicitat, Relacions Públiques i Màrqueting per la Facultat de Comunicació Blanquerna - Universitat Ramon Llull (Barcelona) i Màster en Corporate Communications and Public Relations per la Leeds University Business School (Regne Unit), la Raquel va començar la seva carrera professional en diverses agències de comunicació a Barcelona, on va treballar per marques com Carolina Herrera i Patek Philippe. Actualment resideix a Mànchester, però prèviament també va treballar a Grup Pujol, amb seu a Mollerussa, on s’encarregava del Màrqueting i la Comunicació Corporativa.

Va treballar prop de 6 anys a THG (The Hut Group), un dels grups tecnològics multinacionals amb més ràpid creixement del Regne Unit, especialitzat en Ecommerce i desenvolupament de marques amb enfocament ‘digital-first’. La Raquel formava part de la divisió Beauty, on estava al capdavant de l’equip encarregat de l’expansió europea de les vuit marques pròpies del grup, entre les quals s'hi troben marques com ESPA, Christophe Robin o Illamasqua.

Actualment resideix a Barcelona on s’ha incorporat a MiiN Cosmetics, el major distribuidor europeu de cosmética coreana, com a Head of Ecommerce i Marketing.

Laia-Rogel

Laia Rogel

Digital Manager

La Laia Rogel té una experiència en el món de la comunicació digital, així com el màrqueting de més de 15 anys, duent a terme campanyes creatives per entitats com Diputació de Barcelona, Turisme de Barcelona, l’Hotel Palace de Barcelona (Ritz) i La Llotja de Lleida, entre altres.

És CEO de La Pometa, l’agència creativa de Lleida amb més de 9 anys de recorregut creant campanyes digitals a nivell nacional i internacional.

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, Màster en Estratègies de Comunicació, Publicitat i Marketing per l’escola superior de disseny ELISAVA i Executive MBA per l’Escola de Negocis EAE Business School, la seva formació professional és en agències de publicitat a Barcelona com Product o S,C,P,F o Jolibud BCN.

Es considera una generadora d’oportunitats digitals per als negocis, mitjançant la creativitat vetlla per la creació de marca i les estratègies per arribar al target del client. Al llarg dels anys ha desenvolupat una bona aptitud de lideratge la qual cosa l’ha dut a ser la Presidenta de l’Associació d’Empresàries de Lleida.

Alexandra Balaguer

Sòcia Directora d'Art i Comunicació

L’Alexandra Balaguer, creativa per naturalesa, compta amb més de 20 anys d’experiència en el món del disseny, la fotografia i la comunicació corporativa. Amb una visió integral de cada client, ha treballat en diferents projectes tant per al sector públic com per al privat.

És llicenciada en Belles Arts amb Suficiència Investigadora per la Universitat de Barcelona. La seva carrera professional va començar sent e-creativity manager fins a arribar a crear el seu propi estudi de disseny i comunicació, Alexandra Balaguer Studio, que va dirigir durant més d’una dècada.

A dia d’avui, és sòcia directora d'Art i Comunicació de l’Agència Oma, un projecte que neix amb la voluntat d’unir creativitat i estratègia, i que actualment compta amb un equip de més de 12 professionals. L’Alexandra coordina els projectes, amb cura pel detall i l’estil fixat, garantint l’essència del projecte i el compliment del compromís amb el client.

Es defineix com una creativa apassionada per la seva feina, en la que aplica tota l’emoció i la tècnica per assolir les fites establertes.

Montse Vila

Docent i Mentora en Estratègia de Negoci i Marketing

Formada en màrqueting, fa més de 20 anys que exerceix la seva activitat en aquest àmbit.

Primer, realitzant funcions de direcció i assessoria en màrqueting i vendes, com a part del negoci familiar. Vila Porta Training, consultoria per a la creació, formació i direcció d'equips comercials. L’any 2010 crea Summum Experience, empresa que presta serveis de consultoria de màrqueting i creació de plans de negoci, ocupant-se de la gestió i donant una visió estratègica als projectes.

En 2017 inicia la seva trajectòria com a consultora independent i docent. Treballant amb empresàries, freelance i emprenedores per a definir, consolidar i fer créixer el seu negoci, guiant-les en la seva transformació digital. I, també, amb persones que necessiten reorientar la seva activitat professional, a través de programes de mentoria 1:1.

Paral·lelament, s'incorpora com Interim Màrqueting Manager en una companyia referent en l'àmbit local, del sector de la bellesa i el benestar. Dissenyant, juntament amb la direcció de l'empresa, el missatge de marca i els protocols de comunicació. Revisant el catàleg de serveis i valorant noves àrees de negoci. Desenvolupant estratègies de fidelització i visibilitat.

Diu d'ella mateixa que és dinàmica i en constant evolució. Analítica i creativa a parts iguals, i que ha aconseguit dissenyar la seva activitat professional entorn de allò que la fa sentir que aporta i li aporta.

<

  Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

  Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

  * Camps obligatoris
  Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

   Sòcia que recomana:

   Correu electrònic:

   Títol per a la recomanació:

   Categoría:

   Descripció recomanació

   Enllaç "Més informació" (opcional)

   Imatge (opcional)

    Nom de la persona:

    Correu electrònic:

    Títol per a l'avantatge:

    Nom de l'empresa:

    Descripció de l'avantatge

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)