segueix-nos:
Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Escultura

  /    /  Escultura

1er Concurs Escultura Ap!Lleida

Els Premis Ap!Lleida, any rere any, han anat assolint una gran rellevància ja que mitjançant aquests premis les dones i empreses guardonades per l’Associació Ap!Lleida han obtingut un reconeixement social i institucional en el món empresarial i professional a la vegada que ja són uns guardons de referència a la ciutat de Lleida i del territori.

Per a aquest reconeixement es lliura una escultura a les dones i/o empreses premiades i després d’uns anys en què aquest guardó era el mateix a  cada edició; l’any 2019 la Junta d’Ap!Lleida acorda fer canvis en el seu disseny per tal de promoure el talent artístic femení del territori a través del disseny i producció d’aquesta escultura, garantint així un gran ressò  a tots els nivells. Amb l’objectiu que cada any, aquesta escultura estigui realitzada per una creadora diferent visualitzant el treball de diverses artistes.

Per això, la Junta d’AP!LLeida a partir de l’any 2020 posa en marxa una convocatòria de creació d’una escultura en què la proposta guanyadora serà l’escultura que es lliurarà a la XIV edició dels Premis.

Inscriu-te

  BASES I CONCURS ESCULTURA PER ALS PREMIS AP!LLEIDA – EDICIÓ 2020

  1.- El dia 23 d’octubre de l’any 2020 tindrà lloc la XIV edició dels Premis Ap!Lleida al Turó de la Seu Vella de Lleida.

  Els premis Ap! Lleida tenen com a objectiu reconèixer l’èxit de les dones com a empresàries, directives o professionals en diferents àmbits com la cultura, l’art, l’esport, la comunicació i l’emprenedoria. També a aquelles empreses que assoleixen reptes importants en la societat actual com la igualtat d’oportunitats em l’àmbit laboral, la conciliació, la innovació i l’ajut humanitari, entre altres.

  Els premis que es lliuren cada any corresponen a 11 disciplines diferents i 2 reconeixements especials.

  Gràcies a la rellevància de les dones i empreses guardonades els premis Ap! Lleida han aconseguit esdevenir un reconeixement social i institucional al món empresarial, a la vegada que ja són uns guardons de referència per a la ciutat de Lleida i comarques.

  Per a aquest reconeixement es lliura una escultura a les dones i/o empreses premiades, i després d’uns anys en què aquest guardó era el mateix a cada edició, a l’any 2019 la Junta d’Ap!Lleida va acordar fer canvis en el seu disseny per tal de promoure el talent artístic femení del territori a través del disseny i producció d’aquesta escultura que garanteix un gran ressò a tots els nivells.

  2.- Per això, la Junta d’Ap!LLeida a partir de l’any 2020 posa en marxa la convocatòria de creació d’una escultura en què la proposta guanyadora serà l’escultura que es lliurarà a la XIV edició dels Premis.

  3.- Hi podrà participar qualsevol creadora del territori a nivell individual, que tingui més de 18 anys, presentant una proposta d’escultura a través d’unes bases que a partir d’ara, marcaran els requisits per a la seva participació. En què la variant serà la data, que anirà condicionada al calendari de cada any.

  4.- L’artista i/o creadora es podrà inspirar en la imatge corporativa i la missió de l’Associació Ap!LLeida i l’obra final presentada ha de permetre el fàcil reconeixement i identificació amb l’entitat, atesa que la funció principal és ser per a les guanyadores dels Premis Ap!Lleida.

  L’escultura ha de tenir les característiques següents:

  • Ha de ser inèdita
  • Material: Ha de ser de metall o pedra i ha de tenir peana.
  • Les mides: han de ser 25 cm. d’alçada (Les obres podran ser de qualsevol format sempre que no superin en cap sentit les dimensions indicades).
  • Peana: Pots ser de qualsevol material però ha d’integrar-se a l’escultura i la seva mida no pot superar els 5 cm d’alçada.
  • Concepte: La escultura ha de representar la força, de les sòcies d’Ap!Lleida, una dona emprenedora, forta, valenta i empàtica que té una paper important en el món empresarial, social i artístic del territori.
  • El cost de cada peça no pot superar els 150 € + IVA.

  5.- Cada participant remetrà, entre els dies 18 al dia 26 de maig de 2020 un correu electrònic a ap@aplleida.com una fotografia del prototipus de l’obra en color, en format digital i de bona resolució, amb el nom de l’artista, títol de l’obra, mida i tècniques utilitzades.

  6.- Cada artista haurà d’enviar l’obra seleccionada, amb un embalatge reutilitzable acompanyada de la seva corresponent fitxa tècnica en una etiqueta col·locada al dors de l’obra a la galeria Espai Cavallers, carrer Cavallers 31-33, 25002 Lleida. (es farà un exposició de les obres presentades, vegeu apartat 11)

  7.- La selecció de les obres anirà a càrrec d’un jurat que estarà integrat per persones de reconegut prestigi dins de l’àmbit artístic. La decisió serà inapel·lable. L’obra guardonada rebrà la corresponent acreditació.

  8.- Cada participant haurà de portar i presentar el prototipus del projecte davant el jurat qualificador. Es convocarà amb temps suficient a tots el participants informant de la data, lloc i hora.

  El jurat i la Junta d’Ap!Lleida es reserven el dret de declarar el premi desert.

  L’artista guanyadora de l’escultura millor qualificada pel jurat, d’entre les presentades, tindrà l’encàrrec de realitzar les 13 escultures d’acord amb els bases de la present convocatòria.

  L’artista guanyadora es compromet a produir i/o realitzar de les escultures i lliurar-les a Ap!Lleida en la data màxima del dia 28 de setembre de 2020. S’informarà oportunament del lloc de lliurament.

  Un dels exemplars serà per a la galeria de l’Associació Ap!Lleida.

  9.- S’avisarà a la persona guanyadora personalment i és farà una publicació del veredicte del Jurat serà a mitjans del mes de juny de 2020 mitjançant Roda de Premsa en la data que s’anunciarà oportunament.

  La escultura guanyadora no es podrà mostrar públicament fins la data indicada expressament .

  Ja Junta d’Ap!Lleida garanteix que l’obra escollida tindrà una gran difusió a través dels mitjans de comunicació, a través dels canals de l’Associació Ap!Lleida i a través de l’acte de lliurament dels Premis Ap!Lleida ja que tenen una gran repercussió a la ciutat de Lleida, de manera que es dota a l’artista d’una gran visibilitat.

  10.- Totes les obres presentades a aquest concurs s’exposaran a la galeria Espai Cavallers de Lleida i aquesta cuidarà de la conservació de les obres presentades durant el temps d’exposició i no respondrà dels danys que puguin patir aquestes per causes fortuïtes, força major, robatori, pèrdua, extravio o qualsevol altra circumstància i en el temps entre la recepció i la retirada de les obres.

  Clausurada l’exposició, a partir del 15 de juliol, els artistes hauran de retirar, inexcusablement, les obres exposades no premiades, en el termini de 10 dies hàbils, a l’adreça on les han lliurat.

  Els artistes que no hagin retirat les seves obres dins d’aquest termini, s’entendrà que renuncien a la seva propietat i aquestes quedaran a lliure disposició d’Ap!Lleida.

  Les despeses d’enviament i retirada de les obres, així com de les assegurances -qui desitgi contractar-les-, seran sempre per compte del concursant.

  11.– Ap!Lleida es reserva el dret d’utilitzar la imatge en la difusió dels Premis Ap!Lleida o qualsevol altre esdeveniment que consideri adient.

  Ap!Lleida disposarà dels drets patrimonials, és a dir els drets de l’obra guanyadora, tant els d’autorització com serien els drets de divulgació, reproducció total o parcial, de distribució, de comunicació pública, de transformació, de col·lecció i d’altres, com de remuneració com serien els de compensació per còpia privada, de retransmissió per xarxa en l’àmbit de la UE, per actes de comunicació, per lloguer, i d’altres, amb la qual cosa quedarà facultada per utilitzar i comercialitzar la imatge de l’obra premiada sense cap cost d’ús de drets per a l’entitat i emprarà aquesta imatge com tingui com convenient. Per tant, ni l’autor, ni cap altra persona no podran comercialitzar l’obra premiada sense autorització d’Ap!Lleida.

  La participació en el concurs d’escultura per als Premis Ap!Lleida , significa acceptar tot l’establert en aquestes bases.

  Lleida, 27 de febrer de 2020

  <
  FES-TE SÒCIA!
  Directori

   Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

   Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

   * Camps obligatoris
   Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

    Sòcia que recomana:

    Correu electrònic:

    Títol per a la recomanació:

    Categoría:

    Descripció recomanació

    Enllaç "Més informació" (opcional)

    Imatge (opcional)

     Nom de la persona:

     Correu electrònic:

     Títol per a l'avantatge:

     Nom de l'empresa:

     Descripció de l'avantatge

     Enllaç "Més informació" (opcional)

     Imatge (opcional)