Desplaça per a descobrir
torna a dalt

Ap! Lleida

  /  Actualitat   /  Anna Guiró i Anna Martínez, sòcies de Funde participen en ‘El repte de la igualtat de gènere i la conciliació laboral’

 

Ponenica4b

Ocupabilitat i qualitat en el treball de les dones en el nou context socioeconòmic: dones, accés i permanència en el mercat de treball en igualtat de condicions.

Anna Guiró i Anna Martínez, sòcies de Funde participen en la taula rodona ‘El repte de la igualtat de gènere i la conciliació laboral en l’àmbit del treball autònom’.

Organitzada pel Centre Dolors Piera de la UdL, la jornada va tenir lloc el dia 9 de març a l’Auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida.

Amb l’objectiu de fer palesa l’ocupabilitat i qualitat en el treball de les dones en el nou context socioeconòmic, van tenir lloc diferents taules rodones. L’Anna Guiró i l’Anna Martínez van exposar la seva pròpia experiència personal, des del punt de vista de directiva i empresària respectivament, sobre la conciliació familiar i laboral.

Per veure el programa cliqueu aquí

Per més informació cliqueu aquí

Ap!Meeting
Ap!meeting
Directori

Vols concertar un Ap!meeting amb alguna de les nostres sòcies, però no saps amb qui?

Envia'ns un formulari, digues quin es el sector t'interessa, i des d'Ap!Lleida ens posarem en contacte amb tu.

* Camps obligatoris
Has d'acceptar la política de privacitat per poder enviar el formulari

Sòcia que recomana:

Correu electrònic:

Títol per a la recomanació:

Categoría:

Descripció recomanació

Enllaç "Més informació" (opcional)

Imatge (opcional)